HomeFootballHollanda Türkiye ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takımda kimler oynayacak?

Hollanda Türkiye ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takımda kimler oynayacak?

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...
spot_imgspot_img


Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde zorlu bir rakibe, Hollanda’ya karşı mücadele edecek. Peki, Hollanda Türkiye maçı ilk 11 maç kadrosunda kimler oynayacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde zorlu bir rakibe karşı mücadele verecek. Son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran Ay-yıldızlılar, bu akşam Hollanda karşısında yarı final bileti arayacak. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 heyecanı, Türkiye’nin Hollanda ile oynayacağı nefes kesen mücadeleyle devam edecek. Kritik karşılaşma öncesinde futbolseverler, milli maçın yayın bilgileri ve Hollanda Türkiye ilk 11 maç kadrosu ve A Milli takımda kimler oynayacak merak ediyor.

Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan ve saat 22.00’de başlayacak olan Türkiye – Hollanda maçı, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadelenin hakem koltuğunda ise Fransız hakem Clement Turpin oturacak. Turpin’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yaparken, müsabakanın dördüncü hakemi Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak. Karşılaşmada VAR görevini ise yine bir Fransız hakem olan Jerome Brisard üstlenecek.

Hollanda Türkiye ilk 11 maç kadrosu

A Milli Takımımızda cezalı oyuncular bulunuyor. Avusturya maçındaki “bozkurt” hareketi nedeniyle UEFA tarafından 2 maç ceza alan Merih Demiral, bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Sarı kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü de Hollanda karşısında sahada olamayacaklar. Milli takımda cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın ise bu akşam ilk 11’deki yerlerini alabilecekler. Hollanda’da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.

Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın, Hollanda karşısında şu 11’le sahaya çıkması bekleniyor: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz ve Arda Güler.

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Reijnders, Schouten, Simons, Malen, Gakpo, Depay

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, Salih, Kaan, Hakan, Barış Alper, Kerem, Arda

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img