HomeSportsBlind Türkiye yi hafife almanın akıllıca olacağını düşünmüyorum

Blind Türkiye yi hafife almanın akıllıca olacağını düşünmüyorum

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

EURO 2024 çeyrek final maçında Türkiye ile karşı karşıya gelecek Hollanda‘da tecrübeli savunmacı Daley Blind gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türk taraftarların Berlin’de oluşturacağı atmosfere dikkat çeken Daley Blind: “Türk hayranların gerçekten tutkulu ve duygusal olduğunu düşünüyorum. İki taraftar arasında harika bir maç olacak. Elbette Hollandalıların her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz ama diğer statlarda da çok sayıda türk olduğunu gördüm. Bu yüzden saha dışında güzel bir mücadele olacak.” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım hakkında, ‘mücadeleci’ yorumunu yapan deneyimli oyuncu: “Daha önce de belirttiğim gibi, çok fazla duygu, tutku ve aynı zamanda büyük bir mücadele ruhu var. Dolayısıyla bireysel özelliklere sahip oyuncuların da kendilerini göstereceğini düşünüyorum, gerçekten iyi oyuncular. Onlara karşı çok dikkatli olmalıyız ve iyi hazırlıklı olmalıyız ve bu bir çeyrek final, dolayısıyla çok ama çok zorlu bir maç olacak.” açıklamasını yaptı.

Grup aşaması sonrası şanslı kuralar çektiklerini vurgulayan Blind: “Maçtan maça bakmanız gerekiyor. Açıkçası grup aşamasından sonra karşılaşacağımız rakipler açısından şansımız yaver gitti. Bunu inkar edemeyiz. Romanya karşısında iyi bir oyunla kazandık. Ancak bu maç tamamen farklı olacak. Türkiye’yi hafife almanın akıllıca olacağını düşünmüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img