HomeFootballAvusturyalı yıldız Kevin Danso’dan Türkiye'ye: 6-1'lik maçı tekrar izledik

Avusturyalı yıldız Kevin Danso’dan Türkiye’ye: 6-1’lik maçı tekrar izledik

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Avusturya’nın stoperi Kevin Danso, Türkiye ile oynayacakları EURO 2024 maçı öncesi, Mart ayında 6-1 kazandıkları hazırlık maçını tekrar izlediklerini ve rakiplerini analiz ettiklerini söyledi.

Avusturya Milli Takımı’nın savunma oyuncusu Kevin Danso, yarın Türkiye ile oynayacakları kritik maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. EURO 2024 son 16 turunda karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi öncesinde, Danso geçtiğimiz mart ayında 6-1 kazandıkları hazırlık maçını tekrar izlediklerini ve rakiplerini detaylı bir şekilde analiz ettiklerini belirtti.

“ÇOK FARKLI BİR MAÇ OLACAK”

EURO 2024’ün resmi internet sitesine konuşan Kevin Danso, mart ayında 6-1 kazandıkları dostluk maçında çok iyi bir performans sergilediklerini vurguladı. “Çok farklı bir maç olacak. Mart ayında 6-1 kazandığımız dostluk maçında gerçekten iyi oynadık. Kendimize güvenerek oynadığımız sürece maçı kazanacağız” ifadelerini kullandı.


TÜRKİYE İLE KRİTİK KARŞILAŞMA YARIN LEIPZIG STADYUMU’NDA

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarın TSİ 22.00’de Leipzig Stadyumu’nda Avusturya ile mücadele edecek. Avusturya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden biri olan Kevin Danso, Ay-yıldızlılar ile oynanacak maça dair görüşlerini paylaştı.

MAÇTAN BEKLENTİLER

25 yaşındaki savunma oyuncusu, mart ayında iki takım arasında oynanan hazırlık maçının ardından rakiplerini detaylı bir şekilde incelediklerini ifade etti. Danso, “Çok farklı bir maç olacak. Mart ayında 6-1 kazandığımız dostluk maçında gerçekten iyi oynadık. Geriye dönüp oynadığımız dostluk maçına baktık. Onları analiz ediyoruz. Geliştirilecek çok şey var ve eğer bunu yapabilirsek, bu şekilde oynadığımız ve kendimize güvenerek oynadığımız sürece maçı kazanacağız” değerlendirmesinde bulundu.

KEVIN DANSO’NUN EURO 2024 PERFORMANSI

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens’te forma giyen Kevin Danso, EURO 2024 grup maçlarında Fransa ve Polonya karşısında görev aldı. Bu performansıyla dikkat çeken oyuncu, savunmadaki istikrarı ve oyunu okuma becerisiyle Avusturya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img