HomeSportsVincenzo Montella dan Arda Güler sözleri

Vincenzo Montella dan Arda Güler sözleri

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Montella’nın açıklamaları şu şekilde:

“Fena bir maç oynamadık. İlk 20 dakika rakibe göre biz gole çok yaklaştık. İlk dakikalarda bu seviyedeki rakiplere gol bulmazsanız, işini zor oluyor. İlk gol sonrası moral düştü. Toparlamaya çalıştık, sonuna kadar mücadele ettik.”

“BİR ŞEYLER TERS GİDİNCE…”

“Üç tane iyi kalecimiz var. İtalya maçında Altay Bayındır iyi performans gösterdi. Galler maçında da sonradan girdi ve iyiydi. Bu sabah Mert Günok sakatlığıyla uyandık. Altay, Almanya maçında da iyiydi. Üç kalecimiz de iyi. Bir şeyler ters gidince ilk düşman Milli Takım’ın hocası oluyor. Bunun farkındayım. Ama ben karar verirken, bildiklerimi uyguluyorum.”

“ARDA GÜLER KONUSUNDA ÜZGÜNÜM”

“İsmail Yüksek çok büyük sakatlıktan geri geliyor. 90 dakika oynamaya hazır değil. 45 dakika farklı, 90 dakika farklı. Zaman verdik, sonuna kadar bekledik. Arda Güler konusunda üzgünüm. Arda yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de almasam mı diye düşündüm. 3-0’dayken bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldım. Yolumuz daha uzun biz fakrındayız ama güveniyoruz birbirimize özgüvenimiz hiç eksilmedi, devam.”

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img