HomeFootballTürkiye – Portekiz ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takım kimler oynuyor?

Türkiye – Portekiz ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takım kimler oynuyor?

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...
spot_imgspot_img


Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubunda ikinci maçında Türkiye ile Portekiz karşılaşacak. Türkiye – Portekiz maçı ilk 11 maç kadrosu belli oldu. Milli takımda kimler ilk 11 başladı?

Almanya’da düzelenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ikinci maçlar ile devam ediyor. Büyük heyecana sahne olan EURO 2024’te Türkiye, F grubu ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, ikinci maçında Portekiz’i yenip üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. EURO 2024 izleyicileri, Türkiye – Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – Portekiz maçı hangi kanalda? sorularına cevap arıyor. Türkiye – Portekiz maçı ilk 11 maç kadrosu belli oldu.

EURO 2024’e harika bir başlangıç yapan Türkiye, ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Grubun ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, maçı kazanarak üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. Montella önderliğinde hazırlıklarına devam eden Türkiye, Portekiz maçına dair tüm hazırlıklarını tamamladı.


Türkiye – Portekiz maçı ilk 11’leri;

Türkiye: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Samet, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Orkun, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Portekiz: Diogo Costa, Dias, Pepe, Inacio, Cancelo, Nuno Mendes, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Rafael Leao, Cristiano Ronaldo.


Türkiye – Portekiz maçı canlı yayın bilgileri

EURO 2024 F grubunda oynanacak olan Türkiye – Portekiz maçı 22 Haziran ( Bugün) saat 19:00’da Dortmund Stadı’nda oynanacak. Türkiye ile Portekiz arasındaki karşılaşmada, ev sahibi ülke Almanya’dan hakem Felix Zwayer görev alacak. Zwayer’in yardımcılıklarını, aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Dördüncü hakem ise İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano olacak. Futbol izleyicileri bu karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.


Türkiye – Portekiz maçı sakat ve cezalıları

A Milli Takım’da tedavisi süren İrfan Can Kahveci, yaklaşan Portekiz karşılaşmasında forma giyemeyecek. Buna ek olarak, İsmail Yüksek’in de bu kritik mücadelede sahada yer alması beklenmiyor. Hazırlıklarını tam kadro sürdüren Portekiz’de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Türkiye ve Portekiz’de, maç öncesinde ikişer futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İlk maçlarda sarı kart gören milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Abdülkerim Bardakcı, dikkatli olmaları gereken isimler arasında yer alıyor.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img