HomeFootballTürkiye Gürcistan ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takımda kimler oynayacak?

Türkiye Gürcistan ilk 11 maç kadrosu! A Milli Takımda kimler oynayacak?

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı tüm hızıyla devam ederken, A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geliyor. Peki, Türkiye Gürcistan ilk 11 maç kadrosu A Milli Takımda kimler oynayacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 heyecanına bugün Gürcistan karşılaşmasıyla başlıyor. Almanya’da düzenlenen ve tüm dünyanın yakından takip ettiği Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek ay-yıldızlılar, F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan’ı devirerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Futbolseverler ise Türkiye Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Türkiye Gürcistan ilk 11’ler ve Arda Güler’in forma şansı da merak konusu.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde turnuvaya hazırlanan A Milli Takım, Gürcistan karşısında 3 puan alarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Maçın heyecanı ise Türkiye’nin dört bir yanını sarmış durumda. Peki Türkiye Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda şifresiz olarak izlenebilecek?

Türkiye Gürcistan Maçı Canlı Yayın Bilgileri

Türkiye Gürcistan maçı, 18 Haziran Salı günü (bugün) TSİ 19.00’da BVB Dortmund Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek. Futbolseverler bu heyecan dolu mücadeleyi TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek. TRT 1’in yanı sıra maç, TRT’nin dijital platformu Tabii üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek. A Milli Takım, Gürcistan karşılaşmasının ardından 22 Haziran’da Portekiz ve 26 Haziran’da ise Çekya ile karşı karşıya gelecek.

EURO 2024’e katılacak A Milli Takım aday kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

Defans: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Samet Akaydın

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Forvet: İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy, Yusuf Yazıcı

Teknik Direktör Montella’nın Gürcistan karşısında sahaya çıkaracağı 11 ise şöyle tahmin ediliyor:

Türkiye: Mert, Kaan, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Salih, Hakan, Arda, Kenan, Kerem, Barış Alper

Gürcistan: Mamardashvili, Kverkvelia, Kashia, Dvali, Kakabadze, Kiteishvili, Kochorashvili, Shengelia, Chakvetadze; Kvaratskhelia, Mikautadze

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img