HomeSportsMontella Bu bir başlangıç

Montella Bu bir başlangıç

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan‘ı 3-1 mağlup eden A Milli Takımımız, şampiyonaya galibiyetle başladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Arda Güler, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

TÜRKİYE – GÜRCİSTAN MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!



Montella, “Stadyumda inanılmaz bir destek vardı ve bu destekle mücadelemizi gösterdik. 52 yıllık yaşantımda çok fazla özel anım oldu ancak bugün bana hayatımda verilebilecek en iyi hediye galibiyetti ve bu galibiyeti aldık. Takımım saha içerisinde inanılmaz işler çıkardı. Takımıma minnettarım…” dedi. 

“Bu bir başlangıç”

Vincenzo Montella, “Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Bu bizim için bir başlangıç, çok önemli bir başlangıç. İlk hedefimiz turu geçmek. Takımımız son dönemlerde birçok ilke imza attı. Adım adım ilerlediğimizde çok şey başarabiliriz. Portekiz’e karşı resmi bir maçta galibiyetimiz yok ve bunu sonlandırmak istiyorum. Bugün aldığımız galibiyeti kutladık ve yarından itibaren Portekiz maçına hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı. 

Arda Güler’in muazzam bir futbolcu olduğunu belirten Montella, “Bu sezon inanılmaz bir futbolcu olduğunu birçok kez gösterdiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 

“Forvetsiz oynadığımız konuşuluyor ama…”

A Milli Takım Teknik Direktörü, “Takımımızın forvetsiz oynadığı konuşuluyor ancak çok ofansif bir takım olduğumuz unutulmasın. Kanatlarımız ve beklerimiz fazlasıyla ofansif oyuncular. Hakan Çalhanoğlu’nun muazzam bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz, inanılmaz bir futbolcuya sahibiz.” dedi. 

“Attığım gol halkımıza armağan olsun”

Arda Güler ise, “Attığım gol halkımıza armağan olsun. Tarihimizde hiç Portekiz’e karşı resmi maçlarda galibiyet almadık, umarım bir ilk olur bizim için.” şeklinde konuştu.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img