HomeFootballA Milli Takım'a EURO 2024 öncesi uğurlama yemeği

A Milli Takım’a EURO 2024 öncesi uğurlama yemeği

Date:

Related stories

Iran warns Israel of ‘crushing response’ after attacks on Hezbollah

Israel will face “a crushing response from the axis...

Hezbollah chief vows ‘punishment’ of Israel after explosive device attacks

Hassan Nasrallah, Hezbollah’s leader, threatened Israel with “tough retribution...

Türkiye launches new tech visa program

Türkiye on Monday presented a new visa program aimed...

Here’s How to Plan the Perfect Trip to Bodrum, Türkiye (Says Me)

There I was, treading water in the clear blue...
spot_imgspot_img

AA

Almanya’da dzenlenecek olan EURO 2024’e katlacak olan A Milli Futbol Takm, turnuva ncesinde uurlama yemeinde bir araya geldi.

Almanya’da 14 Haziran-14 Temmuz’da dzenlenecek 2024 Avrupa ampiyonas’na (EURO 2024) katlacak A Milli Futbol Takm iin uurlama yemei dzenlendi.

Trkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yaplan aklamaya gre, Riva’da bulunan TFF Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesisleri’nde dzenlenen organizasyona TFF Bakan Mehmet Bykeki ile ynetim kurulu yeleri, A Milli Takm’n oyuncular ve teknik ekibi ile ay-yldzllarn sponsorluunu stlenen firmalarn st dzey yneticileri katld.

Bakan Bykeki, yapt aklamada, A Milli Takm uurlamak iin bir araya geldiklerini belirterek, “Almanya’da dzenlenecek Avrupa Futbol ampiyonas bizim iin ok farkl bir turnuva olacak. Avrupa’dan ve Trkiye’den vatandalarmzn youn ilgisiyle ev sahibi gibi sahaya kacaz. Teknik direktrmz Montella’y greve getirdikten sonra FIFA dnya sralamasnda ykselie geen A Milli Futbol Takmmzn bu knn Avrupa Futbol ampiyonas’nda da devam edeceine inancmz tamdr.” ifadelerini kulland.

Milli takmdan beklentilerin yksek olduuna vurgu yapan Mehmet Bykeki, “Her biriniz bizim iin ok zelsiniz. Trkiye Futbol Federasyonu Bakan olarak baarlarnzn ykselerek devam edeceine yrekten inanyorum. Yolunuz ak olsun. Gle gle gidin, tm Trkiye’nin yzn gldrn. En byk Trkiye.” eklinde konutu.

Organizasyonda mzik grubu Kolpa ile komedyen ve oyuncu Dou Demirkol da sahne ald.

EURO 2024 hazrlklarna Riva’da devam eden A Milli Takm, 3 Haziran’da talya’ya gidecek. Trkiye, 4 Haziran’da talya ile zel mata kar karya gelecek.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img