HomeFashionDior Parley for the Oceans İle Bir Erkek Plaj Kapsül Koleksiyonu Piyasaya...

Dior Parley for the Oceans İle Bir Erkek Plaj Kapsül Koleksiyonu Piyasaya Sürüyor

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Çeviren

Gözde Meriç

Published



22 May 2024

Dior, çevre örgütü ve etki ağı Parley for the Oceans ile ortaklaşa hazırladığı erkek plaj kapsül koleksiyonunu tanıttı.
 

Dior, Parley for the Oceans ile ortaklaşa hazırladığı erkek plaj kapsül koleksiyonunu tanıttı – Dior

Okyanus kirliliğine karşı verdiği mücadeleyle tanınan çevre örgütü ve etki ağıyla yapılan bu işbirliği, yaratıcı işbirliği ve eko-inovasyon yoluyla somut stratejiler ve çözümler geliştirmeyi amaçlıyor.

Dior Sonbahar 2024 erkek serisinin lansmanıyla aynı zamana denk gelen kapsül, su yeşilinden mavinin çeşitli tonlarına kadar mineral renklerden oluşan bir paletle karakterize edilen, beyaz ve gri tonlarıyla kontrast içinde olan parçalar içeriyor. Koleksiyon, ikonik Dior italik imzası ve sembolik Dior Oblique deseniyle süsleniyor.

Koleksiyonun önemli parçaları arasında su geçirmez pelerinler, tişörtler ve H-Town sandaletler yer alıyor ve her bir parça deniz dünyasının güzelliğini kutluyor. Aynı şekilde, mercan desenli motif kısa kollu bir tişörtü, şortu ve bob şapkayı ön plana çıkarıyor.

Koleksiyonu tamamlayan Dior 8 ve çok kullanımlı ters çevrilebilir tote gibi çantalar, hafif kumaşlardan üretiliyor ve koleksiyonun sürdürülebilir etosuna yakışacak şekilde modern ve gündelik bir görünüm için esneklik ve işlevsellik sağlıyor.
 

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img