HomeFootball2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

Date:

Related stories

Germany’s Scholz says will discuss migration, defense cooperation on Türkiye trip | News

German Chancellor Olaf Scholz said Thursday he would discuss...

Turkey’s ruling party uses misinformation to downplay scope of femicide

The government of President Recep Tayyip Erdogan is facing...

A ‘shady’ new dive bar opens in downtown Las Vegas

It’s no jive. A new neighborhood bar — a spot...
spot_imgspot_img

İstanbul’da vatandaşlar, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Gürcistan ile oynadığı ilk maçın heyecanını belediyelerin kentin çeşitli meydanlarına kurduğu dev ekranlardan takip etti.

 İstanbul’da, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası‘nda Gürcistan ile oynadığı ilk maçı izlemek için belediyeler tarafından çeşitli meydanlara dev ekranlar kuruldu. A Milli Takım, maçı 3-1 kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti. 

Maç, Almanya’da gerçekleştirilen Euro 2024’ün ilk karşılaşmasıydı ve İstanbul’da Sarıyer, Beyoğlu ve Ataşehir gibi birçok yerde dev ekranlar kurularak yurttaşlara izletildi. Ataşehir Belediyesi, “Sandalyeni kap gel” etkinliği düzenleyerek yurttaşların maçları izlemeleri için alan oluşturdu. Maçı izleyen yurttaşlar, atmosferden ve organizasyondan memnun olduklarını dile getirdiler. Maçı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle kazanan Türkiye, ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak. Gürcistan ise Çekya ile oynayacak.

Kaynak:

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img